Jouw huid & Cenzaa
Jouw huid & Cenzaa

Je huid, gezichtsverzorging en behandeling met Cenzaa

Geen huid is gelijk. Iedere huid beschikt over een eigen natuurlijke kracht, heeft haar eigen gevoeligheid en sterke en minder sterke eigenschappen. Het is belangrijk om te weten waar jouw huidtype behoefte aan heeft en de gezichtsverzorging van Cenzaa daar zorgvuldig op af te stemmen. Als coach begeleid ik jou naar een gezonde stralende huid!
Peel Treatments
Peel Treatments

Cellen verouderen sneller onder invloed van UV-straling en je huid vertoont eerder pigmentplekjes. Een huid met zichtbare tekenen van veroudering heeft behoefte aan herstel van essentiële huidcomponenten, stimulatie van nieuwe huidlagen en optimale versteviging van de gezichtscontouren. Dat kan met deze Glow Peel speciaal behandeling.

Behandelingen
Diamond Touch Treatments
Diamond Touch Treatments

UV-licht is de belangrijkste veroorzaker van vroegtijdige huidveroudering en pigmentatie. Intensieve behandelingen met de Diamond Touch bescherming tegen huidveroudering en pigmentvlekjes laat de aangedane huid opnieuw stralen. Met de juiste producten en behandelingen wordt je huid egaler en oogt jonger door vermindering van fijne lijntjes.

Behandelingen
Balans Treatments
Balans Treatments

Om de normale huid, zonder directe huidproblemen langdurig mooi, gezond, glad en in balans te houden, is het van belang om regelmatig je behandeling in te plannen. Ook jouw huid heeft behoefte aan reiniging, voeding en een goede balans tussen vocht en vetgehalte. Door preventief te werken door middel van de beste producten en behandeling op maat zorgt dat je huid uitgedaagd blijft. Resultaat? Je zult zo lang mogelijk je jeugdige uitstraling behouden die perfect in balans is.

Behandelingen
logo Jacq
Openingstijden
 • Maandag

  09:00 - 16:00 & 19:00 - 21:30

 • Dinsdag

  09:00 - 16:00 & 19:00 - 21:30

 • Woensdag

  09:00 - 16:00

 • Donderdag

  Gesloten

 • Vrijdag

  09:00 - 14:30

 • Weekend

  Gesloten

Om je een goede online ervaring te geven worden er door deze site cookies geplaatst. Door deze site te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen en bewaren van cookies. Lees meer

Akkoord