Jouw huid & Alpha-H
Jouw huid & Alpha-H

Alpha-H richt zich specifiek op huidverjoning

Integriteit, effectiviteit en kwaliteit staan bij Alpha-H voorop; daarom worden synthetische ingrediënten, parfums of vulstoffen waar mogelijk vermeden; wordt er waar mogelijk gewerkt met natuurlijke ingrediënten of alternatieven en worden er geen concessies gedaan aan de kwaliteit en effectiviteit van de producten. Deze hoog geformuleerde werkstoffen zullen je huid in een record tempo laten stralen van gezondheid.
Slow age | 60 min
Slow age | 60 min

Alpha-H is een professioneel merk dat zich specifiek richt op huidverbetering. Het Australische merk werkt daarom uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E. De producten hebben bovendien, waar nodig of functioneel, bewust een lage pH waarde. Dit trekt de huidcellen uit hun ‘comfort zone’ waardoor zij hard aan het werk gaan en het zorgt ervoor dat de ingrediënten ook daadwerkelijk de dieper gelegen huidlagen bereiken. De producten van Alpha-H zijn daarom in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering; voor korte en lange termijn.

Behandelingen
Slow age | 75 min
Slow age | 75 min

Stop de tijd!
Deze behandelingen zorgen voor vertraging van het ouderdomsproces. Pigment, fijne lijntjes, grove poriën worden dusdanig vermindert. Het huidbeeld wordt zachter waardoor je er jonger uitziet.

Behandelingen
Acne en onzuivere huid
Acne en onzuivere huid

Heb jij last van een onzuivere huid? Of heb je nog steeds een onrustige huid en ben je geen puber meer? Vaak zijn er meerdere oorzaken waarom je huid zo reageert. Samen gaan we uitzoeken wat de evt oorzaak zou kunnen zijn, dmv huidanalyse, lifestyle analyse en de producten die je op dat moment nemen we onder de loep. Behandelingen, de juiste producten en gezonde voeding komen we een hele stap in de goede richting.

Ik ben in het bezit van een AGB zorgcode, vergoeding vanuit de zorgverzekeraar mogelijk. Check je polis voor de voorwaarden.

Behandelingen
logo Jacq
Openingstijden
 • Maandag

  09:00 - 16:00 & 19:00 - 21:30

 • Dinsdag

  09:00 - 16:00 & 19:00 - 21:30

 • Woensdag

  09:00 - 16:00

 • Donderdag

  Gesloten

 • Vrijdag

  09:00 - 14:30

 • Weekend

  Gesloten

Om je een goede online ervaring te geven worden er door deze site cookies geplaatst. Door deze site te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen en bewaren van cookies. Lees meer

Akkoord